Toimitusehdot

TOIMITUS

Toimituskulut

Toimituskulut näytetään tilauksen teon yhteydessä ja ne koskevat vain Suomen sisäisiä toimituksia. Ulkomaille lähetettävien tilauksien toimituskulut sovimme asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti.

Toimitusmuodot

Toimitamme kaikki tuotteet Itellan välityksellä joko kirjeenä tai postipakettina ellei asiakas erityissyystä toivo muuta.

Toimitusajat

Toimitusaika kaikille tuotteille on 3-5 arkipäivää.

MAKSUT

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Lasku

Laskutusvaihtoehto on mahdollinen vain jälleenmyyjille.

PALAUTUKSET

Palautus- tai vaihto-oikeus

Tuotteiden vaihdosta ja palautuksesta tulee aina sopia myyjän kanssa etukäteen puhelimitse tai sähköpostilla. Emme vastaanota palautuksia, joista ei ole sovittu etukäteen.

Verkkokaupastamme tilatuilla tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain avaamattomia tuotteita.

Mikäli asiakas haluaa peruuttaa tekemänsä tilauksen ennen toimituksen saapumista asiakkaalle, tulee siitä ilmoittaa välittömästi. Ilmoitus tulee saattaa myyjän tietoon nopeimmalla mahdollisella tavalla, jotta turhilta toimituskuluilta säästytään.

Vaihdot ja palautukset vastaanotamme ainoastaan kun niistä on etukäteen sovittu!  

ASIAKASTIEDOT

Käsittelemme asiakkaidemme tiedot täydellä luottamuksella, emme luovuta tietoja ulkopuolisille. Asiakkaiden yhteystietoja käytämme ainoastaan tilaukseen ja tuotteisiin liittyvään tiedottamiseen.

Pidätämme oikeuden muutoksiin verkkokaupassamme.