TOIMITUSEHDOT

TOIMITUS

Toimituskulut: 
Toimituskulut näytetään tilauksen yhteydessä ja ne koskevat Suomen sisäisiä toimituksia. Ulkomaille lähetettävien tilauksien toimituskulut sovimme asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti.

Toimitusmuodot:
Toimitamme kaikki tuotteet Postin välityksellä kirjeenä tai postipakettina, ellei asiakas toivo muuta.

Toimitusajat:
Toimitusaika kaikille tuotteille on 3-5 arkipäivää.

 

MAKSUT

Verkkopankit:
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii, kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Lasku:
Laskutusvaihtoehto on mahdollinen vain jälleenmyyjille.

 

PALAUTUKSET

Palautus- tai vaihto-oikeus:
Tuotteiden vaihdosta ja palautuksesta tulee aina sopia myyjän kanssa etukäteen puhelimitse tai sähköpostilla. Emme vastaanota palautuksia, joista ei ole sovittu etukäteen.

Verkkokaupastamme tilatuilla tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain avaamattomia tuotteita.
Mikäli asiakas haluaa peruuttaa tilauksen ennen toimituksen saapumista asiakkaalle, tulee siitä ilmoittaa välittömästi. Asiasta tulee ilmoittaa myyjälle viivytyksettä, jotta turhilta toimituskuluilta säästytään. 

Vaihdot ja palautukset vastaanotamme ainoastaan, kun niistä on etukäteen sovittu. Vaihto-, palautus- ja peruutusasioissa soita viivyttelemättä p. 040 718 0547 / Matti Veijola. 

 

ASIAKASTIEDOT

Käsittelemme asiakkaidemme tiedot täydellä luottamuksella, emme luovuta tietoja ulkopuolisille. Asiakkaiden yhteystietoja käytämme ainoastaan tilaukseen ja tuotteisiin liittyvään tiedottamiseen.
Pidätämme oikeuden muutoksiin verkkokaupassamme.

Tervetuloa onnistuneille ostoksille Nokkoskauppaan!